Elektronen

Elektronens sammanträdesrum kan bokas i webb-bokningen. För övriga lokaler kontakta Katarina Gustavsson, se nedan.

Information och bokning

Katarina Gustavsson
0300-83 42 10
katarina.gustavsson@kungsbacka.se

Lilla sammanträdesrummet

Ett mötesrum med bekväma stolar i en trivsam miljö. Lokalen har 10 platser.
Vill du se vilka dagar och tider som är lediga i sammanträdesrummen, gå in i vår Webb-Bokning. Välj Elektronen i "Välj grupp av objekt"

Ateljén

Här sätter bara fantasin gränser. Du kan dreja, skapa och bränna keramik, måla, rita, sy, snickra. Lokalen har cirka 10 platser.

Mediarummet och Kuben

I mediarummet kan du producera musik med programmet FL studio. I Kuben kan du redigera bilder eller spela in och redigera film. Elektronen står med filmutrustning och en bra stillbildskamera till utlåning. Ta med dina egna foton, bilder och filmer och redigera här. Man kan även skapa biljetter för event. Programmen som finns är Adobe master collection, MSN, Tickmaster,VLC, Spotify.

Biografen

Här finns två filmdukar, varav en green screen. Det finns också ett tillhörande ljudsystem. Rummet kan användas för mindre föreläsningar och utbildningar och som "Black Box".

Logen

Här brukar banden, föreläsare och övriga gäster tillbringa tiden innan de ska uppträda. Lokalen fungerar som en fullt utrustad replokal. Det finns även DJ-utrustning att tillgå.

Arrangemangshallen

Ett rum som ger utrymme för blandad verksamhet. Allt ifrån årsmöten och föreläsningar till rockarrangemang och modevisningar. Tillsammans med caféet tillåter lokalen 250 personer.

Café

Ett rum där de flesta möten i huset sker. Här kan man ta en fika, göra mindre arrangemang på lilla scenen med tillhörande PA-anläggning eller umgås med dina vänner.

Viktigt vid hyra av lokal

Rökning, alkoholförtäring och förvaring av alkohol samt användning av andra klassificerade droger är inte tillåtet i anläggningen eller i anslutning till den.

Hyresgästen ansvarar för att ansöka om eventuellt erforderligt tillstånd.

Kontakta gärna