Samhällsbyggnadsfrukost

Är ni som företag inom bygg- och fastighetsbranschen intresserade av vilka projekt som är på gång i Kungsbacka? Då är ni välkomna på samhällsbyggnadsfrukost.

Vi bjuder in er att komma och lyssna på vilka projekt som är på gång i Kungsbacka, och ni har möjlighet att ställa frågor. 

Syftet med samhällsbyggnadsfrukost är att bjuda in till information och dialog om vad som är på gång i Kungsbacka. Vi ger en övergripande bild över några projekt samt fördjupar oss i ett par av dem. Varje tillfälle avslutas med en gemensam frågestund. Frågorna går bra att ställa på plats men kan också skickas in i förväg. 

Nästa tillfälle

Tisdag den 25 maj har vi nästa samhällsbyggnadsfrukost. Den kommer att vara digital och hålls via Teams. Anmälan gör du via den här webbsidan via formuläret nedan. 

Genomförda frukostar

30 september hade vi vår andra samhällsbyggnadsfrukost. Vid det här tillfället fokuserade vi på fördjupad översiktsplan för Kungsbacka stad samt hur vi bygger ett hållbart samhälle. Bildspel från frukosten finns längts ner på sidan. 

Hösten 2019 hade vi vår första samhällsbyggnadsfrukost. Vi hade då en presentation om aktuella projekt i centrala Kungsbacka samt att vi fördjupade oss i Klovstens verksamhetsområde och utveckling av centrum åt sydost.

Presentationen från samhällsbyggnadsfrukostarna hittar du under dokument längst ner på sidan. 

Anmälan

Vi sparar dina uppgifter för att kunna bjuda in till liknande tillställningar och för att kunna utvärdera det du deltagit på.

Kontakta gärna

Kontakta gärna