Säkra din cykel vid Hede station

Orolig för din fina cykel när du ställer den vid Hede station? Nu kan du hyra ett låsbart bås i vårt cykelgarage.

Kommunens cykelgarage finns vid Hede station och Kungsbacka resecentrum. Det finns 8 låsbara cykelbås i varje garage, och för närvarande har vi lediga platser vid Hede station. Du hyr ett bås för ett halvår i taget, mot en avgift på 300 kronor.

Båset får endast användas till förvaring av cykel och cykeltillbehör. Cykel med korg fram eller barnsits får tyvärr inte plats i båsen.

Läs mer om hyra av cykelbås

Vill du hyra plats?

Skicka en intresseanmälan till teknik.cykelgarage@kungsbacka.se.
Ange för- och efternamn, adress, telefon, personnummer och om det är Hede eller Kungsbacka du är intresserad av. Om ingen plats är ledig sätter vi upp dig på en kölista och kontaktar dig när en plats blir ledig.